Overnatting

Det er flere overnattingssteder i Hamarøy du kan benytte deg av når du besøker Hamsunsenteret.

Oppeid
Camp Hamarøy

Camp Hamarøy ligger rett ved siden av Hamsunsenteret med utsikt til Glimma. Her kan du leie en hytte, en leilighet eller bobilplass. I tillegg til overnattingsmuligheter, har Camp Hamarøy en restaurant, en lekeplass og en grillhytte. Se mer og sjekk overnattingsmuligheter på Camp Hamarøy her. 

Hamsun Lodge

Da Knut Hamsun bodde på Skogheim gård her på Hamarøy, fikk han satt opp en dikterstue. Her skrev han deler av "Markens grøde". Nå er huset åpent for overnatting. 

Hamsun Lodge ligger på Oppeid. Dikterstua er bygd på i senere tid og består av tre soverom, kjøkken, stue og bad. Huset egner seg best til 4 personer, men har totalt 3 soverom og 6 sengeplasser. Her kan du sove godt og nyte utsikten Hamsun selv hadde. 

Besøk nettsidene til Hamsun Lodge for mer informasjon og booking.

Sentrumsgården Motell

Motellet er på Oppeid i Hamarøy og har 9 rom, hvorav 8 dobbeltrom og en leilighet med 4 senger. Alle rommene har eget bad, TV og trådløst nett. Nøkkelutlevering avtales. Mer om motellet kan du lese her.

Tranøy
Bankpaa

I naturskjønne omgivelse på Tranøy finner du et lite og sjelfullt pensjonat. Her kan du overnatte på et lunt og trivelig rom i nært 100 år gamle ærverdige bygg. Pensjonatet huser fem rom, hvor hvert rom har sin egen personlige sjarm og avslappende atmosfære. Pensjonatet tilbyr ferskt brød til frokost, hjemmelaget syltetøy og nykokt kaffe.

Bestill overnatting på Bankpaa sin nettside.

Tranøy fyr

Har du lyst på en overnatting på Tranøy fyr, et sted for sjelefred med rå natur, nydelig mat og uforglemmelige opplevelser, book ditt opphold her.

Skutvik
Camp Skutvik

Camp Skutvik har en flott beliggenhet nært stranda, turområde og nærbutikk. Den er lokalisert rett ved fergekaia, der fergen går over til Svolvær. Campingplassen er ubemannet, men alt er lagt til rette for at du enkelt kan få tilgang til det du trenger for å få et fint opphold.

Book ditt opphold på Facebook messenger.

Innhavet
Hamarøy Hotell

Hotellet er det naturlige utgangspunkt for deg som vil oppleve Hamarøy, Tysfjord, Steigen og Lofoten. Hotellet ble etablert i 1947 og er kjent for god mat og personlig service. Hotellet holder helårsåpent. 

Book ditt opphold på Hamarøy hotellet her.