LYKKELIG TILBAKE I FIOLINKASSEN  

Ny markedsansvarlig på Hamsunsenteret er Line Holand. Hun startet i jobben 1. juni og fryder seg over å være tilbake i det skjeve tårnet på Presteid.

-Når muligheten bød seg ble det veldig riktig for meg å flytte hjem igjen. En kul jobb i kombinasjon med familiære behov for å være på Hamarøy gjorde valget enkelt, sier Holand som har bodd mange år i Oslo.

De syv siste årene har hun arbeidet med kommunikasjon og byutvikling i Oslo kommune. Hennes bakgrunn er bred, med kommunikasjonserfaring blant annet fra Utenriksdepartementet og nærmere åtte år som kommunikasjonssjef og avdelingsleder ved Aker universitetssykehus.

Holand er mangeårig journalist, blant annet fra Nordlandsposten, Adresseavisen og Finnmarken. Hun har vært ansvarlig redaktør og administrerende direktør i Nord Salten Avis og Fremover.

-I 2010 og 2011 fikk jeg være med på oppstarten av Hamsunsenteret, som produsent og sjef for Hamsundagene. Det var et eventyr og tanken om en gang å komme tilbake har nok lagt i bakhodet lenge.
Nå er jeg her, sier Line Holand. Hun røper at favorittattraksjonen på Hamsunsenteret er fiolinkassebalkongen.
-Å drikke morrakaffen i fiolinkassen, det er en god start på dagen, det.

Direktør Solveig Hirsch sier Hamsunsenteret er i en viktig fase med ny hovedutstilling og kulturhovedstadsåret Bodø 2024.
-Å få inn Line Holand akkurat nå, er rett og slett perfekt timing. Hennes brede og spennende erfaring innen kommunikasjon, journalistikk og markedsarbeid vil bidra til å gjøre oss enda mer synlige og aktuelle i tiden framover.

Hamsunsenteret - Peter Krüger