Arbeidsoppgaver
Din hovedoppgave er å drifte og utvikle Kafé SULT, samt vår museumsbutikk inkludert billettsalg og resepsjon.
Du vil være sentral i videreutvikling av overnevnte tilbud.
Stillingen inkluderer personalansvar for helge- og sesongverter, samt budsjett- og innkjøpsansvar.
Kvalifikasjoner
Du må ha:
- Relevant matfaglig utdanning eller erfaring
- Erfaring fra drifts- og personalansvar fra kafé-, restaurant- eller reiselivsbransjen.
- Lidenskap for mat og stor interesse for lokale råvarer basert på sesong
- Arbeidet med budsjett og kalkulasjon
Det er ønskelig om du har:
- Evne til å være et godt vertskap og skape sterke opplevelser for våre gjester
- Erfaring fra kulturfeltet og publikumsrettede organisasjoner
- Et ønske om å utvikle opplevelser og konsepter som kombinerer matopplevelser og historiefortelling
- Lyst til å samarbeide i team og utvikle de du har personalansvar for
Det er fint om du har:
- Erfaring med prosjektarbeid
- Vilje og evne til å bidra utover dine ansvarsområder på huset
- Kreative evner og lyst til å tenke nytt
Vi tilbyr
Varierte arbeidsdager og -oppgaver med stor grad av selvstendighet. Gode muligheter for faglig utvikling. Du får være del av et lite, bredt sammensatt, ambisiøst og energisk kollegium.
Lønn etter tariff avhengig av erfaring. Fra lønnstrinn 38.
Medlemsfordeler og pensjon i KLP.
Spørsmål om stillingen
rettes til Solveig Hirsch, direktør.
Mob. 976 84 258
E-post: solveig.hirsch@nordlandsmuseet.no