INGRID ER NY FORMIDLINGSANSVARLIG

Ingrid Owe Vagstein heter vår nye formidlingsansvarlige her ved Hamsunsenteret. Hun har akkurat gjort seg ferdig med en mastergrad i norsk litteratur ved NTNU og flytter nå til Hamarøy.

-Jeg kommer egentlig fra Oslo, men har bodd de siste fem årene i Trondheim. Det skal bli godt å gjøre noe helt annet enn å studere. Det er flere grunner til at denne jobben var tiltalende. Først og fremst handler det om å få jobbe med litteratur, og dele dette engasjementet med andre. Dessuten er jeg klar for en ny hverdag i andre omgivelser enn jeg er vant til, sier Ingrid. Hun forteller at studenttilværelsen ikke bare handlet om litteratur og studier.

-Jeg var veldig engasjert i studentfrivilligheten på Studentersamfundet, og spesielt i ISFiT. I ISFiT var jeg med på å lage kulturprogrammet til festivalen. Det var kjempegøy og ga mersmak til å fortsette å jobbe innen kultur.

Direktør ved Hamsunsenteret, Solveig Hirsch forteller at Ingrid har et brennende engasjement for at publikum skal møte litteratur og kultur.
-Dette engasjementet smitter over på publikum. Vi ser fram til å skape gode møteplasser og sterke litteraturopplevelser med henne på laget, sier Solveig Hirsch.

Peter Krüger