Musikalsk plateslipp på Hamsundagene

Låtskriver og plateklare Ole Johnny Stensland kommer med albumet «Dark Valley Blues» 1. august. Det feires med slippkonsert på Hamsundagenes åpningsdag.  

Hamsundagene 2022

Ole Johnny Stensland fra Hamarøy er en artist som utforsker mange av de mørke sidene i menneskenes sjeleliv. Med hans særegne stemme, fengende melodier og stemningsfulle lydbilde tematiserer han kjærlighet, fortapthet og annen elendighet i hans fortellende tekster. Kort sagt, sanger om livet selv. 

Han har tidligere gitt ut musikk som vokalist og låtskriver i bandet "Samuel Tramp". Han er også kjent som vokalist i "Raindogs", hyllestbandet til Tom Waits. Denne gangen er det som soloartist med medbragt band han spiller. Sammen med Stensland på gitar og vokal spiller Ole Jonas Storli på tangenter, Andreas Hamre på bass og vokal, samt Ole-Thomas Kolberg på trommer og vokal.

Sist gang Ole Johnny spilte på Hamsundagene var for 4 år siden, med Ole Jonas Storli og Raindogs. Det var fullt i Æventyrsalen på Hamsunsenteret og veldig god stemning. Sangene er denne gang Ole Johnnys egne.  

Vi har store forventninger til en magisk kveld på Camp Hamarøys nye popup-utescene i musikken og kunstens navn. Det er ikke hver dag vi har en av våre egne med plateslipp på Hamsundagene. Det blir en «du måtte ha vært der»- opplevelse," lover festivalsjef Overelv.  

Camp Hamarøy er altså ny scene for anledningen. Hamsundagene avslutter hver kveld med konsert og mingling på «den nye terrasse-scenen». En herlig ny dimensjon og litt Hamsunsk: Scenen er rett ved Glimma og er Hamsunsenterets nærmeste nabo. Her er restaurant, pub, overnatting. Det er kort vei å gå fra litteraturscenen i Æventyrsalen til musikkscenen på Camp Hamarøy.

Her kan du lytte til de 2 siste singlene fra Ole Johnnys kommende plate: 

Spotify: Ole Johnny Stensland

  

Anders Stensland Olsen
Ole Johnny Stensland
Anders Stensland Olsen
"Dark vally blues" kommer 1/8/22