Musikalsk plateslipp på Hamsundagene

Låtskriver og plateklare Ole Johnny Stensland kommer med albumet «Dark Valley Blues» 1. august og det feires med slippkonsert på Hamsundagenes åpningsdag.  

Hamsundagene 2022
20.04.202214:35 Anita Overelv

Ole Johnny Stensland fra Hamarøy, er en artist som utforsker mange av de mørke sidene i menneskenes sjelsliv. Med sin særegne stemme, fengende melodier og et stemningsfullt lydbilde, er kjærlighet, fortapelse og annen elendighet ofte bakteppet for hans episke fortellerstil. Kort sagt, sanger om livet selv. 

Han har tidligere gitt ut musikk som vokalist og låtskriver i bandet "Samuel Tramp". Han er også kjent som vokalist i "Raindogs", hyllestbandet til Tom Waitz. Denne gangen er det som soloartist med medbragt band. I tillegg til Stensland selv på gitar og vokal er Ole Jonas Storli med på tangenter, Andreas Hamre på bass og vokal samt Ole-Thomas Kolberg på trommer og vokal. Sist gang Ole Johnny spilte på Hamsundagene var for 4 år siden sammen med Ole Jonas Storli med Raindogs. Det var fult i Æventyrsalen på Hamsunsenteret og veldig god stemning. Sangene er denne gang Ole Johnnys egne, men mannen og stemmen er den samme.  

"Vi har store forventninger til en magisk kveld på Camp Hamarøys nye popup - utescene i musikken og kunstens navn. Det er ikke hver dag vi har en av våre egne med plateslipp på Hamsundagene. Det blir helt sikkert en «du måtte ha vært der»- opplevelse". Lover festivalsjef Overelv.  

Konserten skal være på Camp Hamarøy. Ny scene for anledningen, på den store terrassen. Hamsundagene avslutter hver kveld med konsert og mingling på «den nye terrasse- scenen». En herlig ny dimensjon og litt Hamsunsk. Camp Hamarøys terrasse ligger så å si i Glimma og er Hamsunsenterets nermeste nabo med restaurant, pub, overnatting og scene. Det er kort vei å gå fra litteraturscenen i Æventyrsalen til musikkscenen på Camp Hamarøy.

Her kan du lytte til de 2 siste singlene fra Ole Johnnys kommende plate: 

Spotify: Ole Johnny Stensland

  

Anders Stensland Olsen
Ole Johnny Stensland
Anders Stensland Olsen
"Dark vally blues" kommer 1/8/22