Nord-Salten Kraft AS er årest hovedsponsor

Nord-Salten Kraft AS fornyer sitt hovedsponsorat til årets Hamsundager.

Hamsundagene 2022
24.03.202215:17 Anita Overelv

Nord-Salten Kraft AS blir hovedsponsor for Hamsundagene 2022!

Nord-Salten Kraft AS (NSK) er en viktig samfunnsaktør i vår region og en mangeårig samarbeidspartner til Hamsundagene. Vi er utrolig stolte av å kunne skilte med NSK som hovedsponsor. Under Hamsundagene 2020 var NSK med på å realisere prosjektet "Sommermusikantene" som blandt annet var med på avslutnings-konserten på festivalens siste dag.

- Vi er veldig stolte og takknemlige for å ha Nord-Salten Kraft AS med på laget. Dette gir det mange morsomme muligheter som vi håper vil engasjere særlig de unge festivaldeltakerne. Vi planlegger en «omreisende bok-fest på hjul». Vi vil ikke røpe mer enn det ennå, men det blir veldig gøy! Lover festivalsjef Overelv.   

Konsernet Nord-Salten Kraft ønsker gjennom utdeling av sponsormidler å bidra til en positiv utvikling i lokalsamfunnene i Nord-Salten. Vi fokuserer særlig på tiltak som gir trygge oppvekstvilkår for barn og unge, og tiltak som inspirerer unge til å bosette seg og bidra til utvikling og vekst i regionen.

- Sponsing av lokale aktiviteter er et viktig virkemiddel i vårt arbeid for å vise samfunnsansvar. Samarbeidet med Hamsundagene gjennom mange år er et eksempel på hvordan sponsormidler fra Nord-Salten Kraft er med på å underbygge aktivitet og attraktivitet i regionen, avslutter viseadm direktør Tone Jespersen.  

Du kan lese mer om Nord-Salten Kraft AS HER

@Anders Stensland Olsen
Nordting og Sommermusikantene2020