Bli med som frivillig

Opplev Nordlandssommerens evige dag som frivillig på Hamsundagene!

27.04.201711:18 Marianne Gjelseth

SKJEMA FOR PÅMELDING FINNER DU HER.

Hamsundagene 2020 trenger frivillige til å lage en av landets beste litteratur– og kulturfestivaler. Med din hjelp skal vi vise alle våre gjester, artister og forfattere det beste Hamarøy har å by på.

Vi har behov for fine folk som kan gjøre forskjellige oppgaver:

- Artistvert

- Være med i miljøpatruljen

- Servitører for både mat og drikke 

- Rigge-crew

- Billettkontroll/-salg på arrangementer

- Være sjåfør

Å jobbe som frivillig på festival er den beste måten å delta på, i tillegg til at du får mange andre fordeler. Du får mange nye venner, du lærer noe nytt, du får fantastiske og unike gratis kulturopplevelser og du er med på å gjøre Hamsundagene legendariske.

Du kan velge å jobbe på et arrangement så får du et gratis. Du jobber minimum 3 arrangementer eller 20 timer få gratis festivalpass til alle arrangementene. Du må være hyggelig og grei, komme presis, gjøre det du får beskjed om og være festivalvenn.

Vi gir deg mat og drikke når du er på jobb. Og så får du mange nye venner, være med på noe gøy, og du bidrar til å gjøre Hamsundagene til en bedre opplevelse for alle som deltar. 

Hamsundagene forholder seg til de regler for smittevern som til en hver tid gjelder. Du som frivillig får god opplæring i regler og rutiner. Vi skal ha en trygg og god festival sammen.

Velkommen skal du være!

NB! Vi har også oppgaver for ungdom under 18 år.