I Kafé Sult kan du nyte tradisjonsrike retter laget av nordnorske råvarer med Hamsuninspirerte navn laget med en moderne vri, mens du skuer ut over Hamsuns rike.
Åpningstider:
Tirsdag–fredag: 10:00–15:30
Lørdag og søndag: 11:00–17:00
Mandag: stengt
17. mai og Kristi Himmelfartsdag 26. mai: stengt
Åpent for booking.
For matbestillinger ta kontakt med kaféleder Alfred Liabäck, tlf.: 476 47 537
E-post: alfred.liaback(a)nordlandsmuseet.no
Våre svarthavrevafler
Edvardas vaffel
Med røkt ishavsrøye fra Sigerfjorden. Serveres med dillkrem og vårløk (1,2,3,4,5)
Sellanraavaffel
Med geitost fra Den sorte Gryte. Serveres med tyttebær, spekeskinke, Rørosrømme og ristede mandler (1,2,4,5)
Rosas favoritt
Serveres med iskrem og knuste bringebærdrops (1,2,4,5)
Allergener: 1. laktose, 2. egg, 3. fisk, 4. gluten, 5. mandler, 6. selleri, 5. sennep