L

Kontaktinfo

Telefon

+ 47 75 50 34 50

E-post:

hamsunsenteret.booking@nordlandsmuseet.no

w

Tranøy galleri

Opplev Tranøy Galleri, en unik perle beliggende på vakre Tranøy i Hamarøy kommune. Galleriet ligger idyllisk til ved sjøkanten med panoramautsikt over Vestfjorden. Du ser Tilthornet og trolske fjell i øst, du ser Hinnøya’s og Vesterålen’s vakre topper og Lofotveggen, lys blå mot nord.

Galleri
19.06.201909:02 Nordis Seel Tennes

Velkommen til galleriet i fjærsteinan!

Åpent 8. juni til 11. august kl.: 11-19 alle dager, unntatt mandager.

I år er det Jonny Andvik (oljemalerier og litografier), Anne Kristine Thorsby, (oljemalerier og litografier) og Kjersti Johannessen (glasskulpturer) som viser frem sine kunstverk i galleriet.

Tranøy er forskjellig fra alt annet. Her er 42 innbyggere, stedet har  flere skjenke- og serveringssteder som er åpne om sommeren. Her er en velutstyrt SPA med et bredt tilbud og kompetente terapeuter. Her er et nostalgisk hotell som heter Edvardas Hus, her er to kunstgallerier, utsikt til Vestfjorden og Lofotveggen og en privat etablert skulpturpark med femten installasjoner av ulik og unik art; signaturer som for eksempel Harald Bodøgaard, Elmgren&Dragseth, Annelise Josefsen og Calina Pandele Yttredal for å nevne noen.

Nettside: http://www.tranoy-galleri.com/ 

Facebook: Kulevents - Tranøy Galleri