Livet fortalt

Tre forestillinger. Premieren er utsolgt!

Hamsundagene 2020
Billetter HER

Ekte fortellinger fra ekte folk.

Gjennom vinteren har unge og voksne Hamarøyfolk skrevet om seg selv. Under årets Hamsundagene, blir fortellingene teater.

Skuespillerne Marius Lien og Rebekka Nystabakk har sammen instruktør Andreas Altermark dykket inn i tekstmaterialet og har satt sammen et utvalg av tekstene som skuespillerne vil lese på scenen. Tekstene viser et spenn av levd liv, drømmer og forhåpninger om liv som skal leves.

«Ofte er det de ekstraordinære hendelsene og livene som syns, men det er så mange fortellinger i alle folks liv.  Det er derfor spennende å levendegjøre vanlig folks fortellinger på en scene», sier Andreas Altermark fra Sceneinstruktørordningen i Nordland.

Skuespiller Rebekka Nystabakk er fra Sørfold Kommune. Hun er utdannet ved Akademi for Scenekunst og Kunsthøgskolen i Oslo, og har siden endt utdanning jobbet ved flere teatre, i det prosjektbaserte scenekunstfeltet, og i film- og TV-produksjoner. Sist aktuell i TV-serien Twin på NRK. Marius Lien er fra Kristiansand. Han er utdannet skuespiller ved KHIO, vært ansatt på Hålogaland Teater i ni år, og er nå frilanser med base i Oslo. 

De som har skrevet tekster er en gruppe voksne fra hele Hamarøy, 9 klasse på Drag skole og 1. klasse på Knut Hamsun VGS.

Forestillingen er et samarbeid mellom Sceneinstrutørordningen i Nordland, Hamarøy kulturskole og Hamsunsenteret. Forestillingen er støttet at Hamarøy kommune, DKS Hamarøy og Nordsalten Kraft.

Forestillingene "Livet fortalt" som spilles under årest Hamsundager, har allerede solgt ut premieren som er 4. august klokken 18:00. Men det er fortsatt mulig å få med seg denne unike fortellerstunden. Premiere-dagen har også forestilling kl 20:00. Begge er i Æventyrsaln på Hamsunsenteret. Siste forestilling spilles på Drag Samfunnshus 5.august klokken 17:00.

 

Eget
Livet fortalt
skuespillere og innstruktør
Erika Herb
Marius Lien
Eget
Rebekka Nystabakk