Nobelmåltid

Book nå

Velkommen til «Tykk av ære og rikdom» – Hamsunsenterets Nobel-måltid.

29.09.202011:04 Nordis Seel Tennes

I 1920 ble Knut Hamsun tildelt Nobelprisen i litteratur for Markens grøde. Han reiste til Stockholm med sin kone Marie, hvor de var med på flere høytideligheter, deriblant en storslått bankett!

BOOKING: Ta kontakt: nordis.tennes@nordlandsmuseet.no

For å feire 100-årsjubileet for Hamsuns nobelpris, inviterer vi til en fireretters matopplevelse - en kulturhistorisk og kulinarisk tidsreise til selve høydepunktet i Knut Hamsuns litterære karriere. Mellom rettene, byr vi på høytidelige taler og saftige anekdoter fra Hamsuns store kveld.

COVID: Vi er opptatt av å følge de nasjonale smittevernsreglene og har vurdert denne matopplevelsen. Vi har kommet frem til at det er forsvarlig å gjennomføre med avstand og håndvask. Vi har satt en øvre grense på 20 deltagere. 

Formidlere: Lars Magnus Krogh Utne og Nordis Seel Tennes.

Kontakt: nordis.tennes@nordlandsmuseet.no

Meny

Consommé Sellanrå (5)

Bouchées d'oble Geissler (1,2,4,6)

Jarret d'agneau Isak (1,2)

Parfait d'or de la forêt Inger (1,2,4)

Allergener: 1: hvete, 2: melk, 3: nøtter, 4: egg, 5: selleri, 6: fisk. 

Pris

Pris: 1290,- per person.

Vinpakke med eller uten alkohol kommer i tillegg til prisen. 

Vinpakke med alkohol: 540,-

Uten alkohol: 270,-

Varighet: Ca. 3 timer

Vilkår: For å kunne gjennomføre Nobel-måltidet må vi ha minst ti påmeldte. Ved avbestilling senest en uke før vil hele beløpet refunderes.