I 1920 ble Knut Hamsun tildelt Nobelprisen i litteratur for Markens grøde. Han reiste til Stockholm med sin kone Marie, hvor de var med på flere høytideligheter, deriblant en storslått bankett!
For å feire 100-årsjubileet for Hamsuns nobelpris, inviterer vi til en fireretters matopplevelse - en kulturhistorisk og kulinarisk tidsreise til selve høydepunktet i Knut Hamsuns litterære karriere. Mellom rettene, byr vi på høytidelige taler og saftige anekdoter fra Hamsuns store kveld.
COVID: Vi er opptatt av å følge de nasjonale smittevernsreglene og har vurdert denne matopplevelsen. Vi har kommet frem til at det er forsvarlig å gjennomføre med avstand og håndvask. Vi har satt en øvre grense på 20 deltagere.
Vi tilbyr måltidet 12. desember. Velg dato, antall og drikkepakke i kalenderen til høyre.
Formidlere: Lars Magnus Krogh Utne og Nordis Seel Tennes.
Kontakt: nordis.tennes@nordlandsmuseet.no
Meny
Consommé Sellanrå (5)
Bouchées d'oble Geissler (1,2,4,6)
Jarret d'agneau Isak (1,2)
Parfait d'or de la forêt Inger (1,2,4)
Allergener: 1: hvete, 2: melk, 3: nøtter, 4: egg, 5: selleri, 6: fisk.
Pris
Pris: 1290,- per person.
Vinpakke med eller uten alkohol kommer i tillegg til prisen.
Vinpakke med alkohol: 540,-
Uten alkohol: 270,-
Varighet: Ca. 3 timer
Vilkår: For å kunne gjennomføre Nobel-måltidet må vi ha minst ti påmeldte. Ved avbestilling senest en uke før vil hele beløpet refunderes.