I 1920 ble Knut Hamsun tildelt Nobelprisen i litteratur for Markens grøde. Han reiste til Stockholm med sin kone Marie, hvor de var med på flere høytideligheter, deriblant en storslått bankett!
For å feire 100-årsjubileet for Hamsuns nobelpris, inviterer vi til en fireretters matopplevelse - en kulturhistorisk og kulinarisk tidsreise til selve høydepunktet i Knut Hamsuns litterære karriere. Mellom rettene byr vi på høytidelige taler og saftige anekdoter fra Hamsuns store kveld.
Kontakt: hamsunsenteret.booking@nordlandsmuseet.no
MENY
Consommé Sellanrå (5)
Bouchées d'oble Geissler (1,2,4,6)
Jarret d'agneau Isak (1,2)
Parfait d'or de la forêt Inger (1,2,4)
Allergener: 1: hvete, 2: melk, 3: nøtter, 4: egg, 5: selleri, 6: fisk.
PRIS
Pris: 950,- per person.
Vinpakke med eller uten alkohol kommer i tillegg til prisen.
Varighet: 2 timer
Vilkår: For å kunne gjennomføre Nobel-måltidet må vi ha minst fire påmeldte.