Hamsundagene 2018: Se programmet nå!

Poesi er den nye punken.

Hamsundagene 2018 arrangeres 1.–4. august med bonusdag og konsert i Hamarøy kirke med Marthe Valle søndag 5. august. Nå er programmet tilgjengelig på nett. Det er bare å glede seg! Vi byr på bokprat, seminarer, slampoesi, workshops for kids, barneteater, konserter, marked, gjestebud, smafunnsdebatt og meget mer.

Poesi er den nye punken. Under årest festival skal vi hylle diktet, den korte teksten, den kontante formidlingen, den abstrakte formen. Forfatter Knut Hamsun er mest kjent for sine romaner, men han utga også en diktsamling som vil være gjennomgående under hele festivalen; Det Vilde Kor (1904). Vi har Diktkonsert, Poesidigg, Poesilunsj og får noen av landets beste diktere på besøk.

Programmet: Fram mot festivalen kan det bli gjort små endringer i programmet, men den mest oppdaterte versjonen vil alltid være mulig å finne her.

Tradisjonen tro arrangerer Hamsun-selskapet, Norges største litterære forening, et innholdsrikt litteraturseminar i Æventyrsalen på Hamsunsenteret. Se her for mer informasjon og for å melde deg på Litteraturseminaret.