Det blir Hamsundagene 2020. Hurra!

"Intet er som å bli pustet på av det levende liv."

Hamsundagene 2020

Kjære venner! En gledens dag! Det blir Hamsundager også i år. Det blir festival på Hamarøy i august. Dato er som tidligere annonsert fra 4. til 7. august. Vi må som alle andre arrangører forholde oss til de korona-regler som gjelder. Derfor blir det litt spesiel festival i år, med mindre publikum per arrangement, vi holder oss hovedsaklig på et sted, i storstua, Æventyrsalen på Hamsunsenteret, med 1 meters avstand. Men god litteratur og kultur blir jo ikke dårligere av det. 

Nobelprisen 100 år - jakten på medaljen! Årest festivaltema.

Det er 100 år siden Knut Hamsun fikk Nobelprisen i litteratur for verket "Markens grøde". Det er vårt tema både på Hamsundagene og Hamsunsenteret for 2020. Det blir rikelig med anledning å ta dette innover seg i form av foredrag, forfattermøter, prisvinnere, Noblemåltider, konserter, festivalutstilling og medalje-jakt!

Årest program straks klart!    

Hamsundagene har måtte "sitte i ro i båten" og ikke jobbet så mye med hverken arena eller program innhold i påvente av hva vi får lov å gjøre og ikke. Derfor er ikke programmet helt klart til å annonseres helt ennå. Men vi jobber på spreng for å få landa alle detaljer og avtaler. Dere har vært tolmodige så lang, vi håper dere holde ut litt til. 

Festivalbilletter blir lagt ut fortløpende. Vi velger å gå bort fra Festivalpass i år, og kun selge enkeltbilletter til alle arrangementer. Vi håper så mange som mulig kjøper billett på forhånd slik at vi reduserer antall billettsalg "i døra".  

Velkommen til en anderledes festivalopplevelse; Hamsundagene 2020!

For spørsmål eller behov for info, send en epost til anita.overelv@nordlandsmuseet.no eller ring/sms 48189490 (da kommer du til Anita, festivalsjef).

Aftenposten
Nyhet Hamsun vinner Nobelprisen!