Ingeborg Oktober kommer til Tårnfesten

Ingeborg Oktober spiller på Hamsunsenterets jubileumsfest lørdag 3. august.

Det er en stor glede å meddele at Spellemansvinner og Hamarøyværing Ingeborg Oktober kommer til Hamsunsenterets store jubileumsfest lørdag 3. august. I år er det 10 år siden Hamsunsenterets stod ferdig, og vi feirer det med blant annet en folkefest i tårnet med musikk, mat og mingel.

Arrangement: Folkefest i Tårnet

Kjøp billett

Ingeborg Oktober fremfører nordnorsk visesang i både folk, rock og akustisk, minimalistisk form. Sjangermessig har låtene blitt beskrevet som vakre, fengende melodier med tekster som utfordrer lytteren til å høre ekstra godt etter. Hun slapp nemlig sitt andre album Skjømmingsboka, 9. november 2018 til strålende kritikk. Dagsavisen gav platen terningkast 5 og beskrev albumet som «perfekt komponert» og Ingeborg som «en av de norske artistene som har størst potensial for å bli folkekjær».

Albumet vant Spellemann i visekategorien. Albumslippet ble etterfulgt av landsdekkende turné, og kritikeren Egon Holstad beskrev én av konsertene på følgende vis: «Hun holder da også publikummet (…) forrest på stolene, hele seansen gjennom. De oppmøtte er synlig fjetret, og det er peise stille både mens hun snakker og under låtene, kun avbrutt av ekstatisk applaus mellom numrene».

Gåsehudgaranti!