Figurteateret kommer!

Yana og den avskyelige snømannen

Billetter her

Søndag 17. fenruar kl 18:00 i Æventyrsalen på Hamsunsenteret. Figurteateret kommer med sin magi og sine fantastiske dukker. Det er oss en sann glede å ønske de velkommen tilbake.

Hamsunsenteret har åpent fra kl 11:00 til forestillingen er over. Vi har middag og lunsj, kaffe og kaker. Billetter kan også kjøpes "i døra".

Om forestillingen; "Yana og den avskylige snømannen":

Forestill deg at du er langt, langt hjemmefra og helt alene. Du kommer frem til en avsidesliggende og snødekt landsby som er omkranset av tett skog og underlige lyder. Slik starter historien om Yana. Hun kan ikke forstå et ord av hva noen sier og de andre barna plager henne med historier om mystiske fjellmonstre. Etter det begynner ting å bli veldig hårete …

Familieforestillingen Yana og Yetien fortelles uten språk, med nykomponert musikk, nydelige vinterlandskap og fantastiske dukker (anbefales ikke under 5 år). Dette er en mørk, morsom og gripende fortelling om et barns besluttsomhet og kamp for å bli forstått. Og om oppdagelsen av at venner kommer i alle mulige uforutsette størrelser og former.

Dette er Figurteatrets femte co-produksjon med engelske Pickled Image, som også sto bak blant andre publikumssuksessen Coulrophobia og den prisbelønte Hamsun-forestillingen Hunger.

Forestillingen anbefales for familier (barn fra 5 år og opp).

Dette var Figurteatrets femte co-produksjon med engelske Pickled Image, som også sto bak blant andre publikumssuksessen Coulrophobia og den prisbelønte Hamsunforestillingen Hunger.
Les mer om Pickled Image her.

Credits:


Produsert av Pickled Image og Figurteatret i Nordland.

På scenen: Vicky Adams, Adam Fuller og Nikki Warwick.
Regi: Emma Lloyd
Manus: Hattie Naylor og Pickled Image
Co-director: Dik Downey
Dukker: Dik Downey og Emma Powell
Rekvisita og tilvirkning: Dik Downey, Lizzie Johnson, Katie Hood, Harry Richardson, James Horne and Maria Strand Renberg
Kostymer: Linda Annenveld og Alice Rose
Lysdesign/teknikk: Dean Sudron
Dramatiker/dramaturg: Hattie Nailor
Musikk: Simon Preston
Video og foto: Adam Laity

Hospitant: Maria Strand Renberg

Figurteatret i Nordland:

Geir-Ove Andersen, Preben Faye-Schjøll, Ing Randi Johansen, Tim Lucassen, Jan Erik Skarby og Anne Sørfjell.

Adam DJ Laity
Yana and the Yeti