Sámi Safari Camp

Her kan du trekke frisk luft langt ned i lungene og kjenne at kropp og sjel henger sammen igjen.

Lavvo glamping

Sámi Safari Camp ligger plassert inne i Mannfjorden, Tysfjord i Nord-Norge, langt fra annen bebyggelse og andre mennesker. På campen er det ikke strøm eller wi-fi.

Sámi Safari Camp er lavvo glamping - det vil si at fem av våre lavvoer har gulv, og er inredet og møblert etter formål. Vi har tre sovelavvoer, en storlavvo med salong og spisestue, og en toalettlavvo. I tillegg har vi to tradisjonelt innredet lavvoer med åpen ild, bjørkeris og reinskinn på gulvet.

Stillheten, varmen fra ilden, lukten og lydene fra naturen rundt Sámi Safari Camp omfavner oss. Kanskje får vi se en elg, rein eller rev utenfor lavvoene men helt sikkert vil vi både se og høre mange forskjellige fugler.

Her bruker vi mindfulness for å logge av, ro ned og være tilstede.

På kveldene koser vi oss med god mat og drikke inne i storlavvoen, og med bålkaffe og stedbundne fortellinger i vår tradisjonelt innredde lavvo med åpen ild. Og seint på kvelden tar vi dere med ut på en vandring for å lytte til nattens lyder og besøke plassene for fortellingene. Kanskje får vi også under en vinternatt se nordlyset danse over himmelen eller om sommeren oppleve midnattssolen lyse døgnet rundt.

Det vil være muligheter for å ta en rotur med båten, kanskje fiske litt, bli med på minfulnessvandring eller bare slappe av på campen. Og der er også flere muligheter - med stier og sitteplasser rundt campen - for den som ønsker en stille stund for seg selv.

Postboks 26
8271 Drag

Telefon: 41477822
E-post: post@samisafaricamp.no
Nettside: www.samisafaricamp.no