Berit Kåsli Klarer

Deltar i kunstdebatt på Hamsundagene

Billetter

Berit Kåsli Klarer, livskunstner, gallerist og kunstsamler, egentlig utdannet fysioterapeut, senere Masterabschluss Arbeit&Gesundheit fra ETH Zürich og MBA Finance fra University of Glasgow, Scotland, oppvokst i Nord-Norge, modnet på Island og i Sveits, jobber nå med arbeidssikkerhet, innovasjon og endringsprosesser i sveitsisk industri og driver sommergalleri på Tranøy.

Klarer deltar i panelet som en av fire i debatten: Kunsten den 5te statsmakt? Om kunstens rolle i sin samtid. Er det kunstens og kunstnerens plikt å delta i samfunnsdebatten? Og hva så med "den vanskelige kunsten"? Berit Kåsli Klarer er stemmen og blikket utefor kunstnerne i denne settingen. Hun har i en årrekke drevet Tranøy Galleri med utstillinger av internasjonalt og nasjonalt annerkjente kunstnere. Hun har menigers mot og er tydelig i språket! Hamsundagene er glade for at vi har en kapasitet av Klarers kaliber som stiller til en spennende og viktig debatt. 

De øvrige deltakerene i debatten er Thomas Kvam, Sven Henriksen og Marthe Valle. Debatten ledes av Henning Bergsvåg. Sven Henriksen innleder.

Debatten er i Æventyrsalen på Hamsunsenteret. Lørdag 4. august kl 18:00 - 19:30.

Hamsundagene anbefaler sterkt et besøk på Tranøy Galleri. Sommerens utstillinger er ved kunstmaler Kenneth Blom og glasskunstner Kjersti Johannessen. På Tranøy galleri kan du altså kjøpe med deg vakker kunst, og de kan også friste med en kulinarisk champagne-lunsj på bestilling. Berit og Heinz er fabelaktige gallerister og fenomenalt vertskap.

Her kan du bli bedre kjent med både folk og kunst: Facebook Tranøy Galleri

Berit Kåsli Klarer
Utsikt fra Champagnehuset i Tranøy Galleri