Hanne Bergheim

Poesipunk Boom boom!

Billetter

Hanne Bergheim er ein artist som kan kunsten å pønke og vera følsom singer songwriter på ein og same gong. Frå ho var 17 år har jenta frå Bømlo ute i havgapet gått milevis av musikermeter i både inn- og utland. Etter fleire opphald i utlandet, blant anna i Beijing kom ho heim med tekstar på norsk og musikk som utfordrar visepop verda med ei rocka og poetisk tilnærming.

Produsent Kato Ådland (Sondre Lerche, Silja Sol) har produsert det ferskaste albumet som kom ut i mars ifjor, til temmelig bra anmeldelsar. Videoen til førstesingelen BOOM BOOM er produsert av Eivind Tolås, som fekk spellemannspris for "Begravelsespolka" med Kaizers Orchestra. Med seg til Hamsundagane har Hanne trommis gjennom 12 år Lars “Topho” Nordtveit på trommer. Han speller med mange bra folk, men mest med Hanne.

Hanne avslutter Hamsundagene på Tunet med sin visepoesipunk, en ren fornøyelse både tekst om melodi. Hun er også hemmelig (!) gjest i Pans skoger på Poesidigg. Hvem vet hva hun finner på da? Konsert på Tunet kl 16:00 - 17:00, lørdag 4. august.

Sagt om Hannes plater:

"Det inspirerer, inkluderer og åpner ører for mulighetene i musikken og lyrikken". (musikkopplevelsen.no)

"Dette er rett og slett et album som brøyter seg vei ut av høyttalerne og tvinger deg til å ta imot". (Deichman musikkblogg)

Sjekk ut og følg Hanne på Facebook HER

Hanne Bergheim