Sigurd Lamark

Sjelepoet spiller opp på Poesidigg

Billetter

Sigurd Lamark er en artist fra Bodø som spiller indie og visesang med ærlige tekster på nordnorsk. De siste tre årene har Lamark vært bosatt i Bergen, hvor han har utforsket et mer eksperimentelt og urbant uttrykk.

På plata «Byen» (2017) samarbeider Lamark med musikere fra Kråkesølv og Young Dreams, og tar med lytteren på en følelsesmessig reise gjennom gatene, neonlysene, fra galleriene og nattklubbene til hjemlige og fremmede leiligheter, parkene og skogen. 

Lamark har fått gode kritikker for sine to album «God nok grunn» og «Byen». Bergens Tidene skriver om «Byen» at Lamark virkelig maserer både ører og sjel som dypest når han inderlig skriker ut variasjoner av frasen «føkk den byen her»

Lamark har tidligere spilt på blant annet Parken, Træna og Hovefestivalen. Denne kvelden blir et nært og akustisk møte med en svært spennende artist.

Nå møter vi han i Pans skoger på Poesidigg som levende musikkinslag blandt oppreist poesi og jazzende DJ. Lamarks låter er sjelepoesi så her er det bare å lene seg inn i midnattsola.

Han spiller lørdag kl 21:00 - 01:00 Poesidigg/ Pans skoger/ Hamsunsenteret

Sjekk her på hjemmesida til Lamark

Og følg han på Facebook HER

Elias Dahlen
Sigurd Lamark
Elias Dahlen
Lamark