Martine Johansen

SLAM!Ung. Bli poesi-pønker du også.

Billetter

Martine skal ha "SLAM!Ung"-kurs på Hamsundagene, hvor barna kan lære å slamme. Slampoesi er en mer inkluderende form for høytlesning, som forener rap, skuespill og litteratur. Egner seg for ungdom fra ca. 14 år. Men ta kontakt med oss hvis du er yngre/ eldre og gjerne vil lære å slamme, så ser vi hva vi får til. Send mail til anita.overelv@nordlandsmuseet.no  

Hvis du er medlem av Hamarøy vise og poesiklubb får du kurset for godt under halv pris.

Martine Johansen (f.1990) er en SLAM!poet fra Oslo. Hun debuterte som romanforfatter i 2015 med Hvite jenter kan ikke synge blues (VB) og fulgte opp med Lykkelige mennesker har ikke bikkje på samme forlag tre år senere.

Martine er utdannet religionshistoriker og journalist, hun har skrevet for bl.a. reise og musikkpublikasjoner, samt spilt i band. Hun avholder jevnlig SLAM!- og skrivekurs for barn, ungdom og voksne i Oslo og på landsbasis - inkludert "Mini-Rim-Rytme-Maskin" som er en slampoesi-workshop for de minste (4-7 år) og SLAM!ung som er en workshop for ungdomsskole og VGS.Hun har fremført og avholdt kurs i regi av bl.a. Sommerskolen, UKM, Litteraturfestivalen i Akershus, Mental Helse Ungdom, Oslo Pride, Skeive Kunstnere, Lørenskog Kommune, Oslo Kommune, Feministisk forum, Ekeberg Skulpturpark og en rekke andre kulturarrangementer - som slippfester, konserter, festivaler, debatter og vernissage. 

I tillegg er hun styremedlem i SLAM!kollektivet og redaktør i det skeive kulturtidsskriftet MELK, som hun startet med Anna Nafstad i 2016, og som i 2018 utvides med et skeivt forlag kalt littMELK.

instagram: hvitejenterkanikke
hjemmeside: www.martinejohansen.com / www.martineslammer.com
SLAM!poesi www.slampoesi.com 
MELK www.melkmag.com
Design ​www.trykksverte.com

Glenruben Engen