Nuorta & Louisa

Rap-poesislam fra Lofoten om havet, kjærligheten, livet...ja du vet, alt det fine!

Billetter

"Poesi er den nye pønken" konsert med 3 poesiforestillinger på Tunet. Sammen med Klish og Ánná Káisá Partapuoli skal disse kvinnene gjøre rent poesibord! Rapp, samisk slam og Nourta & Louisa med Lofot-slam. Det blir en ny energi i Salten!

Nuorta & Louisa har spilt for mange fulle hus både i nord og sør. Duoen har etterhvert blitt kjent for sine nære, engasjerende og egenartede konserter. Her møtes politikk, slampoesi og musikk i en herlig og unik innpakning. 

Rapperen og poesislammeren Nuorta har base i Lofoten, og finner inspirasjon i livet, folket, kulturen og naturen langs kysten i Nord-Norge. Hun skriver om alt fra universet og kjærligheta, til fiskeripolitikk, feminisme og oljeboring. I samspill med gitarist Louisa skapes en magisk poesi- og musikkopplevelse utenom det vanlige. Resultatet er en særegen kombinasjon av humor, satire, sjarkromantikk og beinharde protestviser. Få skaper en stemning og nærhet slik denne duoen gjør.

Nuorta aka Ingvild Austgulen gjorde forøvrig furore på Hamsundagene 2016 sammen med sine medsøstre i punkbandet The Cameltoes, fra Lofoten. Nå har hun med seg Luisa aka Louisa Palmi Danielsson på gitar. Lykken er! 

Følg Nourta på Facebook HER

@Nuorta
Nuorta&Louisa