Klish aka Jon-Are Masternes

Utenfor Allfarvei presenterer ordkunstner KLISH aka Jon-Are Masternes feat. Erling Ramskjell.

Billetter

KLISH er en av landets mest hardtarbeidende og unike rappere. Tromsø-rapperen blander gjennomarbeidet og tidvis smart tekstforfatteri med cloudy deppiser og anthems. Jævlig frempå til å være så introvert, også kjent som Norges ærligste løgner. Har etter debuten «Bestandig» i 2013 hatt flere låter listet på radio i tillegg til å slippe idiotisk mye musikk. Han har spilt på hvert minste sted som har villet slippe han inn rundt om i Norge, samt på en drøss festivaler. I 2018 kommer det 100 000 KLISH-utgivelser, men det blir aldri nok, tydeligvis. Sover han aldri? Siste slipp var «Eksos»/ «Jævla mye m/Larsiveli». 

Følg KLISH på facebook HER

Utenfor Allfarvei AS og Omstilling, Klish feat. Erling Ramskjell (Æ

I 2017 ga vi ut den samfunnsengasjerte kunst- og skjønnelitterære praktboken "Omstilling. Menneskets rolle i natur, industri og teknologi". Her bidrar 8 nordnorske forfattere og 8 nordnorske billedkunstnere med sine kunstneriske tolkninger av ordet "omstilling". Klish aka Jon-Are Masternes er en av de 8. Han har aldri før fremført noen av sine tekster live, og skal sammen med sin nye kompadre, visepop-kunstner Erling Ramskjell bedre kjent som "Æ" lage et unikt og spesiallaget tekstkunstshow som urfremføres på Hamsundagene.

HER kan du sjekke ut prosjektet Omstilling og Forlaget Utenfor Allfarvei

Rapper Slincraze leser KLISH sine tekster fra "Omstilling". Sammen med Knut Erik Sundquist (kontrabass) og Nils A. Mortensen (piano): ORDspill, Harstad, 2017.

Joakim Karlsen
Klish