Marthe Valle konsert

Marthe Valle fra Harstad med kirkekonsert på Hamsundagenes siste dag.

Billetter

Konsert i Hamarøy kirke søndag 5. august

Marthe Valle er fra Harstad og kommer med sin syvende soloplate til våren. Og med seg i kirka har hun den ikke ukjente Aleksander Kostopoulos på trommer og perkusjon og by-kollega Åsmund Wilter Eriksson på bass og vokal. Kirkekonsert i Hamarøy kirke på festivalens femte er en fersk tradisjon som startet med brødrene Bremnes i 2016, og nå videreføres med Marthe Valle. Vær smart og kjøp billett allerede nå, i 2016 var det Kirkekonserten som ble først utsolgt!

Paneldebatt: Kunsten den femte statsmakt? Lørdag 4. august

"Kjære Sylvi. (Sylvi Listhaug red.am) Mange ganger har jeg kritisert din politikk og retorikk, jeg har brukt krasse ord og vært sint. Nå er det annerledes. Jeg er redd."

Dette skrev Marthe Valle allerede i november 2016 i en artikkel. Valle har skrevet utallige samfunnsengasjerte artikler, om alt fra flyktningekrisen til politikk og retorikk. Hamsundagene 2018 lar ikke kunstnere og artister slippe unna. Vi har invitert Marthe Valle til å stille som debattant i et panel hvor vi utfordrer kunstfeltet på deres ansvar i sin samtid, kan vi stille krav til samfunnsengasjement? Og hvordan er det med de vanskelige/kontroversielle kunstnerne som eksempelvis forfatter Knut Hamsun og hans beundring av Sosialnasjonalisme og Hitler. Burde han og hans like sensureres?

2 X Marthe på årets Hamsundager, i panel på lørdag og i konsert i kirka på søndag.

Link til Marthes Facebook finner du HER

Pressefoto