Ulvsvåg gjestgiveri og fjordcamping

Vi ønsker alle velkommen til et unikt gjestgiveri og camping. Med vår beliggenhet i naturskjønne omgivelser, like ved E6 i Hamsuns Hamarøy, vil du som gjest få en minnerik opplevelse.

Pub, camping og overnatting

Ingen ønsker seg helt det samme, derfor er ingen av våre rom helt like.

Totalt har vi 6 nylig renoverte og oppussete rom fordelt på enkeltrom, dobbeltrom og familierom. Alle våre rom er røkfrie og er utstyrt med trådløst internett, vannkoker for kaffe og te, kjøleskap, flatscreen tv med 13 kanaler og bad/wc.

Campingplassen ligger perfekt til helt nede ved sjøen, med fantastisk utsikt mot Lofotveggen. Ulvsvåg Gjestgiveri har som målsetting å bygge opp et attraktivt miljø for helårscamping. 

I vår restaurant/Kafe kan man nyte god mat og drikke i rolige omgivelser.

Under vintersesongen har vi dagens middag hver dag fra kl 14.00-20.00.

Det er også mulig å avholde lunsj- eller middagmøte hos oss. Ring oss for reservering av bord i restauranten. Vi vil strekke oss langt for å imøtekomme dine ønsker og behov, slik at ditt opphold hos oss skal føles så vellykket som mulig.

Vi tilbyr gjerne bevertning  for lukkede arrangementer som forretningsmiddager, jubileer og lignende.

For alle som ønsker å spise hjemme eller på campingplassen har vi en take-away meny.

Send oss din forespørsel på post@gjestgiveriet.net eller ring oss på +47 75 77 15 73 og vi vil straks gi deg tilbakemelding. Besøk våre hjemmesider for mer informasjon.