Teater Pappvin

Vi skal skratte og le. For Pappvin er moro!

Improteater : fredag

Teater Pappvin er en humor- og improgruppe som ble starta i 2017 i Oslo av Aila Eckhoff Sinober og Mari Elise Haugen. De har spilt impro på Salt, Nieu, Hard Rock café og Lille Ole Bull, samt spilt forestillinger på Caféteateret og Fyrshuset. 

Hvem de er:  

Mari Elise Haugen. Utdanna skuespiller ved Nordisk institutt for scene og studio. Hun jobber som freelancer i Oslo og har gjort diverse oppdrag både for teater og som oppleser. 

Liza Shilla Wold. Utdanna skuespiller ved Nordisk institutt for scene og studio. Hun har jobbet i Akks og i barneskolen, studerer sosialt arbeid, og er stolt medlem av Teater Pappvin.

Maria Ellingsen Austbø har vært med i Teater Pappvin siden 2018, men har de siste årene vært i landflyktighet fra pappvinerne og bare fått være med på moro sånn litt innimellom. Hun er derfor i ekstase over å bli gjenforent med teaterfolket sitt på selveste Hamsundagene! Flaks for Maria at hun nå bor og jobber på Hamarøy, det gjør saken meget enklere. 

Joakim Engelsen Klunde er skuespiller utdanna ved Høgskolen I Nord-Trønderlag. Han har vært med i ulike produksjoner for film og teater og er aktiv ved Det Andre Teateret i Oslo. De senere årene har han arbeidet med skjønnlitteratur, som forfatter og som freelance tekstkonsulent ved ulike forlag. Han har gått forfatterstudiet i Bø i Telemark, og studerer for tiden ved Universitetet i Tromsø. Han er del av improgruppa Harald Impro.

Teater Pappvin skal engasjere og glede oss med impro-galskap på fredag i festivalen kl. 18:30 - 19:30. De har med seg noen velkjente venner. 

De er siste post  etter en dag full av skeiv litteratur og før vi skal på konsert. 

Teater Pappvin har også improteater for de unge på Den Omreisende Bokfestivalen fredag og lørdag. 

Eget
Mari Elise Haugen
Eget
Liza Shilla Wold
Eget
Joakim Engelsen Klunde
Eget
Maria Ellingsen Austbø