Tranøy galleri

Opplev Tranøy Galleri, Norges vakreste galleri på unike Tranøy i Hamarøy kommune. Galleriet ligger idyllisk til ved sjøkanten med panoramautsikt over Vestfjorden. Du ser Tilthornet og trolske fjell i øst, du ser Hinnøya’s og Vesterålen’s vakre topper og Lofotveggen, lys blå mot nord. Galleriet er er ifølge Hennes Majestet Dronningen «et kunstverk i seg selv».

Galleri

ÅPENT 20. JUNI TIL 23. AUGUST KL.: 12:00-17:00 ALLE DAGER, UNNTATT MANDAGER.

MATSERVERING FRA LØRDAG 18. JULI.

Hovedkunstner 2020 er Frank Brunner. Brunner er en veletablert kunstner, og har stilt ut både nasjonalt og internasjonalt. Han er høyt anerkjent. Anne Gundersen, (landskapsbilder og foto-collager) Kjersti Johannessen (glasskulpturer) og Ingunn Dahlin (keramikk ) som viser frem sine kunstverk i galleriet.

Tranøy er forskjellig fra alt annet. Her er 53 innbyggere på vinterstid og flere hundre i en hektisk sommersesong, stedet har  flere skjenke- og serveringssteder som er åpne om sommeren. Her er en velutstyrt SPA med et bredt tilbud og kompetente terapeuter. Her er et nostalgisk hotell som heter Edvardas Hus og Tranøy Fyr med magiskeovernatting, og mat - opplevelser, her er to kunstgallerier, utsikt til Vestfjorden og Lofotveggen og en privat etablert skulpturpark med femten installasjoner av ulik og unik art; signaturer som for eksempel Harald Bodøgaard, Elmgren&Dragseth, Annelise Josefsen og Calina Pandele Yttredal for å nevne noen.

Nettside: http://www.tranoy-galleri.com/ 

Facebook: Kulevents - Tranøy Galleri