Bokhandel

Bokhandel.jpg

Trenger du gaveideer til bursdager eller høytid? Eller er du på utkikk etter en god bok? Hamsunsenterets bokhandel har verdens største utvalg av bøker av og om Knut Hamsun, et stort utvalg andre bøker og gaveartikler.

Vi har skjønnlitteratur av ulike norske og utenlandske forfattere, både klassiske verk og samtidslitteratur. Vi har arkitekturbøker, lydbøker, CD-plater og barne- og ungdomslitteratur. Ønsker du å kjøpe en bok vi ikke har, kan vi skaffe den for deg. I bokhandelen finner du postkort med lokale motiver og bilder av Hamsunsenteret og kunstkort.

Under er en oversikt over noen av produktene som selges i vår bokhandel.

Vi har den flotte boken Knut Hamsun. Sitater. Et utvalg språklige lykketreff som inneholder 500 språklige lykketreff fra Hamsuns rike litteratur. Boka er redigert av Bodil Børset, Alvhild Dvergsdal, Andreas Lødemel og Kirsti Thorheim ved Hamsunsenteret, og designet av en av Norges beste bokdesignere, Aud Gloppen fra Blæst design. Boken er dessverre utsolgt, men vi jobber med å trykke opp et nytt opplag.

Denne våren kommer en ny utgave av de svært populære Hamunkoppene og -skålene våre. De blir laget i begrenset antall og har blitt et samleobjekt for mange. Vi kommer ut med nytt design annet hvert år, i god tid til Hamsundagene. I 2018 kommer vår femte produksjon, og de nye koppene og skålene vil bære nye sitater og nye motiver.

Vi selger også T-skjorter for dame, herre og barn. T-skjortene er laget av økologisk bomull i god kvalitet, og vil bærer sitater av Knut Hamsun.

Vi har fine handlenett med Hamsunsitat. De er av bomull og kan brukes om og om igjen.

Bokhandelen har postkort med fine motiver av Hamsunsenteret, og av Hamsuns rike. Vi selger også frimerker.

Det er også mulig å få kjøpt gavekort.

Vi har ikke fått nettbutikk enda, men får mange forespørsler om å sende varer i posten. Ta kontakt med oss på telefon eller epost så skal vi se hva vi klarer!