Hamsunsenteret søker sommerverter og kaféverter

Sommerverter

Har du litteratur, musikk, teater, arkitektur eller andre kulturfag i fagkretsen? Ønsker du å bli en god formidler og arbeide som en del av vårt formidlingsteam? Da er dette sommerjobben for deg!

Hamsunsenteret søker engasjerte og dyktige sommerverter med bakgrunn fra forskjellige kulturfelt. I sommersesongen består vårt formidlingstilbud blant annet av arkitekturvandring, litteraturvandring, sommerforedrag og konserter. Sommervertene jobber på ett eller flere av våre tre anlegg: Hamsunsenteret, Knut Hamsuns barndomshjem og Handelsgården Breidablikk. Markens Grøde er sommerens hovedtema og mye av formidlingen vil derfor kretse rundt denne romanen.

Arbeidsoppgaver:

  • Godt og servicevennlig vertskap
  • Omvisning og annen formidling
  • Butikk- og resepsjonsansvar

Sommersesongen på Hamsunsenteret varer fra og med 1. juni til og med 19. august. Det vil bli gitt grundig opplæring, og stillingen gir rom for faglig utvikling. Vi er behjelpelig med å finne bolig.

Søknadsfrist: Søndag 25. februar 2018

Spørsmål og søknad sendes til: Formidlingsleder Solveig Hirsch:

solveig.hirsch@nordlandsmuseet.no, tlf.: 976 84 258

Kaféverter

Har du erfaring fra kafédrift, liker å jobbe med mennesker og trives med et høyt arbeidstempo? Kafé Sult på Hamsunsenteret søker dyktige og trivelige kaféverter til sommersesongen 2018.

Arbeidsoppgaver:

  • Kafédrift
  • Kundebehandling og serviceinnstilt vertskap
  • Matlaging

Sommersesongen på Hamsunsenteret varer fra og med 1. juni til og med 19. august. Det vil bli gitt grundig opplæring. Vi er behjelpelig med å finne bolig.

Søknadsfrist: Søndag 25. februar 2018

Spørsmål og søknad sendes til: Kafé- og butikkleder Alfred Liabäck:

alfred.liaback@nordlandsmuseet. Tlf.: 476 47 537.

Hamsunsenteret er det nasjonale senteret for forfatter og nobelprisvinner Knut Hamsun, og ligger i storslått natur på Hamarøy i Nordland. Vi formidler kunnskap og opplevelser til et bredt publikum, med utgangspunkt i Hamsuns liv og forfatterskap. Det prisbelønte bygget er tegnet av arkitekten Steven Holl og har ca. 20 000 besøkende i året.

Les mer om Hamsunsenteret på hamsunsenteret.no