L

Kontaktinfo

Telefon

+ 47 75 50 34 50

E-post:

hamsunsenteret.booking@nordlandsmuseet.no

w

Hamsundagene 2018

Hamsundagene er en litteratur- og kulturfestival på Hamarøy i Nordland som skal fremme Nobelprisvinner og forfatter Knut Hamsuns liv og virke.

Billetter
16.01.201812:24 Nordis Seel Tennes

Poesi er den nye punken!

Annenhvert år siden 1982 har Hamarøy invitert til festival i Æventyrland. I uken rundt Knut Hamsuns fødselsdag (4. august) byr vi på unike opplevelser

Hamsundagene 2018 skal i år hylle diktet. Den korte teksten, den kontante formidlingen, den abstrakte formen. Forfatter Knut Hamsun er nok ikke mest kjent for sine dikt, men han skrev en diktsamling som vil være gjennomgående i hele festivalen; Det Vilde Kor (1988).

Kunstdebatt, dikt - og tekstformidling, appell, foredrag, konserter, workshops, poesislam, teater, boklansering, konkurranser, og en masse bøker, litteratur, dikt og prosa. Vi kan også by på egen festivalmeny fra Kafe Sult og Vinbaren; Teodor med Brokk. Godt og spise, godt og drikke.

Vi anmoder deg å følge med her på hjemmesiden for stadig oppdateringer og ny informasjon. De øvrige SoMe platformer vi oppdtaterer er Facebook og Instagram (@Hamsunsenteret).

Festivalens litterære hovedprogram er fra 1. august til 4. august. I år skaper vi en ny tradisjon, med søndagskonsert i Hamarøy kirke 5. august. Dette blir andre festivalen med søndagskonsert som fast post.

Trenger du info om Hamarøy, Hamsun, hva skjer, hvordan skjer det? Ta kontakt med Anita Overelv, festivalsjef på tlf +47 909 91 222 eller epost: anita.overelv@nordlandsmuseet.no