360 grader panorama

Bli med på et virtuell tur til Hamsunsenteret! Vi har gleden å invitere deg med på en 360 grader panoramavisning i Steven Holls prisbelønte bygg. Visningen omfatter i alt fem 360 grader visninger inne i og på taket av Hamsunsenteret. Du kan bevege deg rundt til venstre, høyre, opp og ned og du kan zoome inn og ut.

Takterrasse: Fra taket på Hamsunsenteret får du spektakulær utsikt over Hamarøys storslåtte natur. Du kan skue ut over Presteid, havstrømmen Glimma og fjell i alle himmelretninger. Bedre utsikt får du ikke, med mindre du er på fjelltur!

Barndom: Fra 2. etasje inne i Hamsunsenteret og fra den delen av Hamsun-utstillingen som handler om Hamsuns barndom. Bruk knappene og se opp i etasjene over deg!

Førsteutgaver: Fra 2. etasje inne i Hamsunsenteret. Her finner du vår unike samling førsteutgaver av Knut Hamsuns verker.

Arkivloftet: Fra 4. etasje. En sniktitt inn i utstillingen. Men hva som gjemmer seg bak disse dørene, må du besøke oss i virkeligheten for å finne ut.

Kultursalen: Velkommen inn i Hamsunsenterets kultursal, et fleksibelt og topp utstyrt lokale som passer til alt fra klassiske konserter til konferanse og møter. Kanskje ønsker du å ha et arrangement her?

Den virtuelle turen starter her!